Profiel

Waals Bouw & Beheer is een Nederlandse eenmanszaak die haar activiteiten vooral in Nederland uitvoert en wordt bestuurd door Marcel Waals.

Ik ben in 1979 na het voltooien van mijn HAVO opleiding gestart als leerling timmerman bij Van Den Brink Bouwbedrijf in Utrecht. Deze restauratie aannemer krijgt het voor elkaar om in korte tijd een heuse timmerman uit mij te kneden. Ondertussen volg ik een avondopleiding om de uitvoerders en aannemingspapieren te halen.

Het timmeren wordt, mede door mijn vooropleiding en de uitvoerders opleiding, al snel aangevuld met de uitvoerders werkzaamheden.

In 1990 volgt een korte uitstap naar het hoofdkantoor als calculator/bedrijfsleider.

De ambitie lag echter toch meer bij het werk zelf en zo is in overleg met de directie een bijzondere modus gevonden waarin ik op de werkvloer meer taken kon uitvoeren..

In 1998 ben ik gaan werken als uitvoerder bij de Hoogevest Groep in Amersfoort. Hier heb ik mij kunnen bekwamen in werken in een grote groep en procedures ontwikkeld en bewaakt. In deze periode is de basis gelegd om een eigen zaak te starten.

Door een ernstige ziekte van een van mijn kinderen is de uiteindelijke start van mijn bedrijf uitgesteld totdat het hele zorgstelsel van overheidswege is aangepast. Hierdoor kon ik mijn baan als werknemer opzeggen met de zekerheid dat ik mijn gezin als startende ondernemer goed kon verzekeren.

Mijn bedrijf is opgestart in 2004 en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als bouw en aannemingsbedrijf.

Gedurende de eerste jaren hebben wij het bouwen en aannemen van werk afgewisseld en aangevuld met coördinatie en begeleidingswerkzaamheden voor particuliere woningbeleggers.

Uiteindelijk heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren van diensten en kennis met betrekking tot [ver]nieuwbouw en onderhoud van woningen en kantoren voor beleggers en Verenigingen van Eigenaren en het splitsen van woningen in bijvoorbeeld Amsterdam.

Deze site heeft een informatief karakter en geeft u een beeld van de door ons te leveren diensten en werkzaamheden.

Het is aan u om te beoordelen of het profiel dat wordt geschetst past bij de door u gezochte kennis of ondersteuning van de door u uit te voeren werkzaamheden.

Waals Bouw & Beheer komt in dat geval graag met u in gesprek…